Sponzori udruge

Udruga Dog & Go ne bi mogla postojati bez naših sponzora i partnera koji su uz nas i naše štićenike na svakom koraku. Tko su oni i kojim djelatnostima se bave, pročitajte u nastavku.

Volonter Mladen: iako me fotografija oduvijek zanimala, ozbiljnije sam se njome počeo baviti 2017. tijekom volontiranja na Borneu, u prihvatilištu za orangutane. Nakon Bornea posjetio i Keniju, te samo potvrdio fotografiranje životinja kao jednu od najdražih foto tema. Sretan što kroz svoje fotografije mogu pružiti barem mali doprinos udruzi i štićenicima 🙂

Dog & Style Ljubljanica​

Mali kvartovski pet shop koji osluškuje želje i potrebe svojih kupaca, sukladno tome kreira svoju ponudu. Od preseljenja dućana 2018. godine u Ulicu grada Mainza dodane su još dvije djelatnosti koje upotpunjuju ukupnu ponudu trgovine. Uvedena je usluga uređivanja kućnih ljubimaca, te veterinarska ljekarna u kojoj je moguće pronaći veterinarsku prehranu, određene ljekove, repelente i antiparazitni program. Naša glavna misao vodilja i dalje ostaje kroz osobni pristup i unutar naših mogućnosti pronaći proizvode koji najbolje odgovaraju pojedinom ljubimcu, bez obzira na prolazeće trendove, te pružiti kvalitetnu uslugu u svim našim djelatnostima.

Uniko Pet shop nalazi se na zapadnom dijelu grada Zagreba.
Uniko nam nudi kupanje naših štićenika te male poklon paketiće za sretno udomljene pse!