Tko smo mi?

Mi smo Adriana i Martina, dvije prijateljice još iz studentskih dana koje imaju ogromnu želju, volju i motiv promijeniti, na bolje, barem malo ovaj svijet, a ako ne možemo promijeniti svijet, onda barem živote pasa. Dugi niz godina spašavale smo pse lutalice sa ceste, pse koji su živjeli u groznim uvjetima, pse koji su bili uzgajani za borbe te općenito sve pse i životinje kojima je trebala pomoć. A onda smo shvatile da je vrijeme da osnujemo udrugu. I tako je nastala udruga DOG&GO.

Udruga DOG&GO službeno je osnovana u travnju 2021.

Misija Udruge je pružiti pomoć i podršku onima koji se za sebe ne mogu izboriti, čiji se glas ne čuje, čije živote na žalost ne cijene svi, čija prava nerijetko nisu bitna!

Udruga DOG&GO neprofitna je udruga koja kompletno ovisi o donacijama i volonterima, a koja se bavi spašavanjem, udomljavanjem te samom socijalizacijom pasa. 

Svo svoje slobodno vrijeme posvećujemo spašavanju pasa, mačaka i ostalih potrebitih životinja. I nije to uvijek lako, osim što je nekada fizički naporno, puno je gore to što nas, psihički iscrpi kada vidimo te jadne životinje sa kojima se loše postupalo, u uvjetima u kojima nitko ne bi trebao živjeti. Često tu bude i suza!

U slučaju da se želite pridružiti udruzi DOG&GO svaka pomoć je dobrodošla! Da li je to pomoć kroz volontiranje te nam želite dati na raspolaganje svoje dragocjeno vrijeme, ili je to novčana pomoć s obzirom da se udruga financira isključivo donacijama, ili možda želite udomiti jednog od naših štićenika, što je na kraju najveća pomoć!